0

Koffie slecht voor kinderen

Wij wensen als directies basdisonderwijs geen loonsverhoging en streven voor meer omkadering! 1/03/2018 jarigen maart de jarigen van maart kijken uit naar de lente en Pasen. Ontdek de jarigen bij onze foto's! 1/03/2018 complimentendag Happy compliments day! Vandaag is het Nationale complimentendag. En om een weergaloos compliment te geven aan de ander, delen we vandaag nog eens de complimentenposters met. Zo kun je de ander yoghurt een werkelijke boost voor het zelfvertrouwen geven! 1/03/2018 een goede zithouding bij computergebruik tijdens de personeelsvergadering gisterenavond hadden we een infomoment rond bureelergonomie. Een goede zithouding bij computergebruik is daar zeker een belangrijk item. Ook voor onze schoolkinderen is een goede zithouding bij computergebruik belangrijk. Hierbij een mooi filmpje voor klein en groot.

koffie slecht voor kinderen

Waarom suiker zo slecht Is voor je gezondheid!

7 structureel afwezige directeurs in onze regio, regio meetjesland (griep niet meegerekend). Waarop directies basisonderwijs afknappen. onvoldoende omkadering: administratief, ict, mentor, beleidsondersteuning. onduidelijkheid rond ondersteuningsnetwerken crosstrainer wat heel wat onzekerheden met zich meebrengt voor onderwijzend personeel - veelvuldig ingrijpende veranderingen met onduidelijke regelgeving en te weinig tijd om alles te implementeren - de vele rollen die we als directies op ons moeten nemen. Begrip, erkenning en beloftes hebben we reeds gehad. Het is de hoogste tijd om actie te ondernemen. Iedere laatste dag van de maand voor voeren we in stilte actie. We brachten lege dozen op een woensdagnamiddag naar de minister van Onderwijs. Gelukkig kunnen we binnen ons schoolbestuur rekenen op begrip voor de hoge werkdruk en kunnen we en mogen we vrijwilligers inzetten op school. Dit neemt niet weg dat er een structurele oplossing wordt verwacht vanuit Brussel.

koffie slecht voor kinderen

wijn. Mooie optredens van de kinderen. Een hartverwarmende bijdrage van het team . In organisatie van de ouderraad. Ontdek de foto's hieronder. 1/03/2018 nieuwsbrief 4 : verbindende communicatie : stap 2 gevoelens de nieuwsbrief staat online op onze schoolwebsite (hieronder) en de kinderen krijgen de brief ook mee naar huis. 9 maart is ons volgende forum waar we stap 3 verkennen met de kinderen (behoeftes) en stap 2 herhalen (gevoelens). Bob en Wendy helpen ons daarbij. Zij leren ons te groeien in de verbinding en geduld te oefenen en vooral lef te hebben om het te proberen! 1/03/2018 directies basisonderwijs knappen. Maar liefst 7 lege stoelen bij onze directievergadering.

Te veel koffie drinken kan negatieve gevolgen hebben voor

Brainkids - jongeren magazine

Deel van de renovatie in zijkant het klooster staat in teken van integratie bibliotheek in onze schoolsite. De kinderen van de school zullen symbolisch helpen bij de verhuis van de bibliotheek. 2/03/2018 verhuis bureel directie en secretariaat Beste ouders, eind maart beginnen de renovatiewerken ter hoogte van de oude kleuterschool, klooster, afbraak bibliotheek, renovatie sporthal. De burelen van directie en secretariaat verhuizen de komende dagen/weken en vanaf maandag 19 maart zullen wij in de 'oude' klas van juf mieke vansteenkiste zitten. De toegang van de school blijft voorlopig de bruine inkomdeur aan de Kleitkalseide. 2/03/2018 vervangingen zieke leerkrachten Beste ouders, momenteel zijn er heel wat leerkrachten ziek. Juf Hilde wordt vanaf maandag 5 maart fulltime vervangen door juf Elien tot. Meester Stefaan ondergaat volgende week een chirurgische ingreep en zal vanaf woensdag 7 maart tot begin mei worden vervangen door juf Delphine in duobaan/coteaching met juf Kim. Juf greta is tot eind volgende week afwezig en wordt vervangen door juf Marjolein en juf Delphine en juf Julie. Neem gerust contact met directie indien u vragen heeft.

Jorbe de pauw uit het vierde leerjaar stoot door naar de finale in Brussel. Wij zijn alvast apetrots op Jorbe! We wensen hem vél plezier en succes komende zaterdag tijdens de finale! 5/03/2018 afbraakwerken oude kleuterschool Beste ouders, volgende week wordt er gestart met de afbraak van onze oude kleuterschool. Er werd een asbestinventaris opgemaakt in kader van deze afbraakwerkzaamheden. We kunnen u gerust stellen dat er geen bijzondere maatregelen zijn vereist. Het demonteren en wegvoeren zal afzonderlijk en stapsgewijs gebeuren (het gaat enkel om vaste platen). De asbesthoudende materialen zijn gebonden en zullen afzonderlijk worden verwijderd en afgevoerd vooraleer dat de kraan de grote sloop zal doen! De verwijdering van de asbesthoudende materialen zal dus voorafgaand aan de afbraak gebeuren en is in overleg gebeurd met de firma die de sloopwerken zal uitvoeren. Ook de bibliotheek zal gesloopt worden. Er zullen containers komen ter hoogte van cafetaria de berken voor een 'tijdelijke' bibliotheek.

koffie slecht voor kinderen

We organiseren tevens kindgesprekken ter voorbereiding van dit overleg of als nazorg of ter voorbereiding van een oudercontact. We organiseren oudercontacten voor alle kinderen van het 1ste, 2de en 6de leerjaar tussen nu en voor de kinderen van het 3de, 4de en 5de leerjaar nodigen we enkel ouders uit met wie we bespreken hoe ver hun kind staat en hoe het allemaal loopt. daarnaast bieden we de andere ouders van het 3de, 4de en 5de leerjaar de kans om op oudercontact te komen ook al loopt het goed bij hun kind op school en in de aag melden we u dat het goed loopt met uw kind. Maak gerust een afspraak met de klastitularis met vermelding waarover u graag in gesprek wenst te gaan. Vrijdag 9 maart is het nationale pyjamadag. Komt jouw klas in pyjama naar school? Check het even bij juf of meester en steun op deze manier bednet! 6/03/2018 dank aan de vele vrijwilligers op onze school Met dit filmpje een woordje van dank voor de vele helpende handen op onze school! 6/03/2018 rekenknobbel Jorbe de pauw werd geselecteerd voor rekenwedstrijd! Onze kangoeroeleerlingen van de tweede en derde graad namen deel aan de pangea wiskundequiz. Deze quiz motiveert kinderen om wiskundige uitdagingen aan te gaan.

Mamas online magazine voor moeder, kind & werk

Elke kleuter maakte een kindtekening van zichzelf voor osco zijn/haar kleuterportfolio. Deze tekeningen zullen samen met "mijn portret" besproken worden tijdens het komende oudercontact. Nadien ontvangt u een kopie van dit portret. Op het einde van de kleuterschool zullen alle kleuters hun portfolio ontvangen als afscheidsgeschenk! Wij danken u alvast voor uw komst. 8/03/2018 oudercontacten lagere school Beste ouder(s), we zijn ondertussen al weer een heel eindje op weg in het schooljaar. Jullie weten dat wij ondertussen met de kinderen de lvs-test hebben afgenomen. Middenin het schooljaar organiseren we een multidisciplinair overleg (in het kort mdo of overleg met directie, zorgcoördinator, juffen en meesters van de klas van je kind en de clb-verantwoordelijke op onze school, luk haerens ). Tijdens dit overleg bespreken we de ontwikkeling en vooruitgang van je kind aan de hand van klasresultaten en klasobservaties, de voorbije rapporten en aan de hand van de lvs-resultaten (dit is een objectief meetinstrument los van de methodes voor wiskunde en Nederlands). Alle betrokkenen worden hierbij gehoord (de school pleegt ook overleg met kine, logo, reva, vooraf). koffie slecht voor kinderen

Heel wat kinderen werden straatmuzikant lever voor een dagje. Dank je wel aan iedereen voor jullie bijdrage. Met heel veel trots kunnen we meer dan 800 euro bezorgen aan Broederlijk delen. Op deze koffiestop wilden we ook afscheid nemen van Marjan van de bibliotheek en haar bedanken voor haar mateloze inzet om onze kinderen heel veel leesplezier te schenken. Julien en Rosanne werden ook uitgebreid bedankt met een persoonlijk lied gebracht door de kinderen van het kinderkoor Piccolo coro. Na heel veel jaren werkzaam in de parochie, kunnen ze nu genieten van hun pensioen. Het werd een koffiestop met een vleugje meer terug school na een welverdiende paasvakantie. De bouwwerken op school evolueren fietsen goed. De muur tussen school en bib/pukkie/Chiro is ondertussen gesloopt en de aanleg kan gebeuren van 2de deel speelplaats. Hopelijk genoten jullie ook van een welverdiende paasvakantie! ruilbeurs lagere school, dinsdag 20 maart zal na de middag de ruilbeurs doorgaan voor de kinderen van de lagere school! 8/03/2018 oudercontacten kleuterschool, beste ouders, de komende weken vinden er oudercontacten plaats in onze kleuterschool.

Kortingsactie gezamelijke personeelsverenigingen zuid

In deze vastentijd hebben de kinderen kennis gemaakt met de mensen uit Oeganda, vooral met Allan, conrad en hun mama Grace. Grace kan niet voor iedereen van haar gezin een bord met een gezonde maaltijd aanbieden. ze kunnen niet genoeg oogsten omdat de grond te arm is of omdat ze nog geen goeie technieken hebben of omdat het klimaat onvoorspelbaar is geworden. Broederlijk delen steunt de plannen van de mensen uit Oeganda. Dankzij hen kan Grace en haar gezin weer plannen maken voor hun toekomst. Elke klas heeft zijn bijdrage gedaan voor deze geslaagde koffiestop. Er werden cupcakes gebakken. Er werden vriendschapsbandjes, sleutelhangers en onderleggers geknutseld. Enkele klassen zorgden voor een toneeltje kcal waarbij het verhaal van Grace verteld werd. We sloten af met een dansje en het themalied iedereen mee. De koffiestop werd nog muzikaal ondersteund door talent van eigen bodem.

koffie slecht voor kinderen

De kinderen krijgen vandaag nieuwsbrief 5 mee naar huis van ons jaarthema 'vrienden geven ons vleugels' en meer bepaald rond stap 3 binnen verbindende communicatie. Op de website kan u ook een stukje erfgoed lezen van onze school. Dit vindt u bij 'verbonden met' afrijden en klik door naar 'erfgoed'. communicanten en vormelingen, in bijlage vindt u een lijst met de eerste communicanten en vormelingen voor dit schooljaar. Gefeliciteerd aan alle kinderen! Secretaressedag, afgelopen donderdag werden Barbe en mieke heene in de bloemetjes gezet door directie en dit als blijk van dank voor de dagelijkse 'warme' samenwerking en onthaal voor ouders, kinderen en personeel! ontdek onze stille ruimte. Lees het familienieuws van maart 2018 bij 'stille ruimte' en onze bezinningstekst voor april 2018., recordopbrengst van de koffiestop in vbs de kleitheuvel. Voor de zesde keer organiseerde vbs de kleitheuvel een koffiestop, een initiatief van Broederlijk delen waar we als school graag aan deelnemen. Op de speelplaats mochten ouders, grootouders, familie en vrienden een kopje koffie of thee of een glaasje fruitsap drinken. De vrije bijdrage ging rechtstreeks naar Broederlijk delen.

Te veel koffie drinken kan negatieve gevolgen hebben voor

Uit de juiste klei gevormd groeit en bloeit elke dag verbindend groeien, een schooljaar lang! Te vinden bij "klassen" speel eens samen een gezelschapsspel maak samen eens een fietstocht of wandeling! Lees samen een prentenboek thuis of blader door oude fotoboeken wie vindt het langste woord en wie kan woorden achterstevoren zeggen? Verander je elke dag van radiozender? Speel samen rekenspelletjes thuis, in de auto. Speel je graag smart games of schrijf je liever in je dagboek? Bij ons jaarthema 'vrienden geven ons vleugels' vorming huis van het kind, in bijlage flyer vorming rond keuzes maken voor pubers. Door huis van het kind Maldegem. 3/05/2018 jarigen mei, de jarigen van mei wensen alle mama's een fijne moederdag! 3/05/2018 nieuwsbrief 5 en stukje erfgoed.

Koffie slecht voor kinderen
Rated 4/5 based on 526 reviews
SHARE

koffie slecht voor kinderen Roxogucy, Sun, May, 06, 2018

260 kamers, rookvrij hotel 1 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit 247 familiekamers 72 aangrenzende kamers, extra bed in kamer voor kind. Extra bed in kamer voor volw. Wieg op aanvraag beschikbaar, kamer, badkamer, beveiliging. Room service, ventilatie 110/120v ac 220/240v ac, kluis in kamer, modem in kamer. Airconditioning, kaart met nooduitgangen, badkamerdeur 32 inches breed, telefoon.

koffie slecht voor kinderen Wuvana, Sun, May, 06, 2018

Executive kamer, al onze superior kamers hebben extra producten en services: Nespressokoffiezetapparaat, extra badkamerproducten, badjas en slippers. Gratis minibar en gratis snel internet. Maximaal twee volwassenen en twee kinderen. Superior Kamer, geniet van werk en rust. Onze 'superior'-kamers combineren een moderne inrichting, ergonomisch comfort en hoogwaardige faciliteiten: airconditioning, betaaltelevisie, draadloos internet en minibar.

koffie slecht voor kinderen Oratiqu, Sun, May, 06, 2018

Parkeren, toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit. Huisdieren toegestaan 15  eur, diensten voor kinderen, rookvrij hotel. Airconditioning, in het hotel gesproken talen, receptie 24 uur per dag geopend. Batterijlader elektrische auto, stomerij/Strijkservice, bekijk alle diensten, onze kamers 6 foto's.

koffie slecht voor kinderen Mogal, Sun, May, 06, 2018

Controleer de prijzen, diensten in het hotel en in de buurt. Inchecken vanaf 14h00, uitchecken tot 12h00, betaalde services. Diensten en praktische informatie, online inchecken, wifi/internettoegang.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: